onsdag 30. mai 2012

Fri-onsdag: breiband, utemøblar og augekatarr

I dag var det eigentleg ein merkedag, då vi skulle få besøk av ein kar som skulle kople opp breiband hos oss. To og eit halvt år med eit stadig treigare mobilt breiband gjekk mot ein ende. Trudde vi.

Medan vi venta på montøren, fekk eg tid til å klippe plen og styre litt med klesvask. Etter ei vekes plager med augene måtte eg dessutan tinge legetime, då "pollenallergien" min viste seg å vere smittsam. Vi fekk så vidt snakka litt med montøren før vi heiv oss på hjul og reiste til tettbygde strok. Der fekk vi medisin mot augekatarr. Veslejenta reiste direkte til Ørsta på ballett etterpå, medan Minstemann og eg for heim.

Ettermiddagen gjekk med til å prøve å kople seg på internett, i tillegg til at Storegut og eg skrudde saman dei nye hagemøblane. Barnefaren kom for å hjelpe oss med breibandet, men til inga nytte. Ei fotballtrening fekk vi òg lagt inn i dagens program, og eg brukte tida til å gå ein liten tur saman med ei anna fotball-mamma.

I kveldinga skrudde vi saman resten av møblane og kosa oss med årets første vannmelon, før eg fekk leike sjukesyster og prøve å kurere augekatarren til dei to yngste.


1 kommentar:

  1. For meg høyrdest dette ut som ein rimelig stressa dag! Fine møblar, no manglar berre varme og finever.

    SvarSlett