torsdag 31. mai 2012

Torsdag: om breiband, ballett og Botnasanden

Då gårsdagen var på sitt mest hektiske, tenkte eg at eg skulle tidsnok avspasere. I dag skulle eg nemleg sitje eksamensvakt - det kjedelegaste oppdrag ein kan tenkje seg. Resten av jobbdagen gjekk meir som normalt, og eg sat att og jobba ei stund etter skuletid før eg henta ballerinaer som skulle til Ørsta på generalprøve.

Dei to, tre timane jentene dansa brukte eg til å handle, gå på biblioteket, lese og ta meg ein ørliten blund.

Då vi kom heim i 20.30-tida, var breibandet klart til bruk. Barnefaren hadde teke ein telefon og fått fart i sakene. Gleda var stor, og Veslejenta og eg sette oss godt til rette for å kose oss med mat og data. Etter ein times tid vart eg kalla ut på køyreoppdrag att - Storegut hadde vore på bortekamp mot Bergsøy (og tapt 1 - 5), og no skulle han hentast på kaia.

Og kvar er så Minstemann?

Han var så blid som ei sol då han stod opp i dag tidleg og erklærte at "dinne dagen he ej gleda mej til lenge". Han er nemleg på overnattingstur inne på Botnasanden saman med klassa, og dei skal ligge i telt. Eg trur læraren deira har ein plan B dersom det blir kaldt og vått, og det er berre 2 - 3 kilometer heimanfrå, men mora synest det er litt rart å sitje her og lure på om guten frys...

1 kommentar:

 1. Your own article рrovides cοnfirmed necеsѕary tо me ρersonallу.
  It’s really informative anԁ уou reаlly
  arе clearly quіte educated in this fielԁ.

  You haѵе pоpped our eye fοr you to different oρinion of
  this partіculaг ѕubϳect аlong ωith intгiquіng,
  notable and sound artісles.

  Αlso visit my web blog ... buy codeine
  Feel free to visit my web site codeine

  SvarSlett