torsdag 18. februar 2010

Moonwalker

Dei tre eldste og eg fekk med oss årets musikal ved Volda vgs onsdag kveld. Det var eit imponerande show, og i år var det spesielt koret, bandet og koreografien som var imponerande.

Mange har allereie skrive om musikalen, og interesserte blogglesarar kan lese meir her

4 kommentarer:

 1. Eg har lese om denne framsyninga før også, men visste ikkje at ALLE framsyningane var i Ørsta.Det er vel betre lokalitetar her, kanskje?
  Ser at der er ein Simen med, er det den samme som var på UKM?

  SvarSlett
 2. Ja, og på Korslaget. Det har alltid vore kulturhuset i Ørsta som var scenen for musikalane - det er mykje arbeid med rigging og lyd som ville ha blitt vanskeleg viss ein flytta rundt. I fjor vart det sett opp ei ekstraframsyning på Sjøborg.

  SvarSlett
 3. Den gongen vi var på Moulin Rouge var det på samfunnshuset i Volda.Arne Ola har ei heil side i MN om musikalen i dag.
  3.mars skal det vere konsert med Team Simone i Ørsta, dagen etter på Rokken.

  SvarSlett
 4. Heisan!
  Ja d stemmer at vi hadde alle forestillinger på Volda samfunnshus inntil for få år siden, da det ble for smått og trangt der pga at vi fikk fulle klasser på musikklinja. Moulin Rouge-forestillinga har forresten gått over i historien som legendarisk og én av de beste vi har hatt noengang. Kjekt at du fikk m deg nettopp den, Besta:)

  SvarSlett