lørdag 24. mars 2012

Lommerosk på Rokken

Gamla fekk dessverre ikkje vere til stades då Storegut og kompisane i bandet "Lommerosk" fekk varme opp for sine store heltar i bandet "Fatty Sunroad". Ein halv times konsert for folk over 18 er ikkje dårleg når du sjølv ikkje har fylt 15, og gutane var visst rimeleg stolte og takksame for denne mulegheita. Vi foreldra synest det var hyggeleg gjort av "Fatty"-gjengen å la gutane sleppe til! Mange musikarar har opplevd gleda ved å bli høyrt og sett pris på av eldre musikarar, men ikkje alle er like flinke til å bruke den røynsla til å motivere neste generasjons musikarar seinare i livet. Gutane var uansett storleg nøgde etterpå, og dei hadde fått både ros og brus.

Vi hine sat heime og skulle kose oss med den lokale songhelten på TV, men han gjekk dessverre ikkje vidare i "The Voice". Høgst ufortent, og svært skuffande.

Seint på kveld kom Storegut heim saman med Barnefaren, som hadde filma heile seansen på Rokken såpass Gamla fekk eit visst innblikk likevel. Noko av det kjem truleg på youtube etter kvart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar