søndag 11. oktober 2015

Kos, mat og drikke

Vi kom fram til Oslo torsdag kveld, og då møtte vi Eldstejenta og ei kollektiv-venninne og gjekk ut og åt pizza saman med dei (sjå blogginnlegg frå Grünerløkka).

Fredag var vi på sightseeing til langt ut på ettermiddagen, så åt vi middag på TGI Friday på Karl Johan, før vi reiste ut att til Grünerløkka. Der for vi på kinopremiere for "Villmark 2".

Laurdag la vi inn cafébesøk mellom slaga, noko som var ganske lurt. Energien blir noko redusert når ein trakkar rundt heile dagen (over 20 000 skritt fredag, og 18 000 på laurdag). Etter Vigelandsparken tok vi trikken til Majorstuen, der vi fann ein indisk restaurant som heiter Gandhi. Der var berre fantastisk nydeleg mat, i eit skikkeleg koseleg og avslappande lokale. Vi fekk sitje lenge, utan at nokon antyda at vi burde kome oss derifrå.

Då vi følgde Eldstejenta heim til kollektivet, fekk vi helse på ei anna venninne av henne som vi har høyrt mykje om, men som vi aldri har møtt. Det var veldig koseleg.

Det vart nokre intense dagar, men utruleg koseleg å vere saman på den måten. Eg kom heim utan å ha handla ein einaste ting, ikkje så godt som ein kjøleskapsmagnet eingong, så Eldstejenta har ein del gåvetips fram mot jul. Det var utruleg godt å sjå at ho har det så bra der ho er no, og å ta litt del i hennar liv eit par dagar. Samtidig fekk vi henne med på noko ho ikkje hadde gjort før, og vi fekk le, diskutere og kose oss skikkeleg. Det blir fine minne å sjå tilbake på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar