mandag 2. april 2018

Siste påskedag

I dag hadde eg ein travel føremiddag med å førebu middag. Eldstejenta hadde bestemt menyen, så det vart heimelaga kjøtkaker med diverse tilbehør. Minstemann og eg får nok leve på restar i morgon, for å seie det slik.

Etter middag tok vi turen til Ørsta, der dei to eldste ungane fekk seie ha det til besteforeldra. Pappa var heldigvis våken såpass dei fekk snakke litt med han. Eldstejenta hadde ikkje fått sett han i såpass god form før i påska, så det var fint. I kveld tek ho nattbussen til Oslo, og Storegut reiser til Trondheim att i morgon tidleg. Veslejenta vart sett att på hybelen i Volda, så no er det snart stille i huset att for Minstemann og meg. Det har vore ei fin påske, trass i omstenda, og det vert rart å omstille seg til kvardag att.

Storegut fekk ei flott gåve av Tanta då vi var på Hareid fredag. Ho hadde strikka ein Baalsrudgenser til Onkelen, men så vart genseren for liten. Dette har skjedd ein gong før, og også då var det Storegut som enda opp som lukkeleg gensereigar. Det var ei flott gåve, og han kledde genseren veldig godt, synest eg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar