torsdag 19. januar 2012

Ganggolvet der heime


Fri-onsdagen forsvann i skulearbeid (= lese roman) og husarbeid (=klesvask, rydding, matlaging). Regnet gjorde det lite freistande å gå tur, så Minstemann og eg droppa utelivet. Dei to mellomste fekk, som vanleg på onsdagar, servert ferdig middag med det same dei kom frå skulen. Denne luksusen set dei stor pris på, og vi får som regel ei hyggeleg stund ved middagsbordet, der dei fortel om skuledagen sin. Etter middag vart det god tid til lekser, før vi for på fotballtrening. Alle ungane trena, medan eg var på foreldremøte i fotballgruppa. Etter treninga var det min tur å mosjonere; eg lufta hundane medan ungane slappa av i heimen.

Barnefaren brukte ettermiddagen/kvelden til å legge golv i gangen og på nesten heile rommet til Eldstejenta i nyehuset. Vi var innom og såg etter treninga, og det blir skikkeleg fint. Bileta vart sende til meg på mail etter endt arbeidskveld - litt av ein luksus, må ein vel seie.

Snikkaren meiner at golvet er litt kjedeleg av utsjånad, men eg trur "eik" vil passe godt saman med dei møblane eg har planar om å kjøpe. Ein av mine gode eigenskapar, i følgje meg sjølv, er at eg vert nøgd med dei avgjerdene eg tek. I alle fall når det gjeld interiør.

2 kommentarer:

  1. Eg meiner du gjer rett i å velje tidlaus design! Eikeparkett held seg, og fint er det!

    SvarSlett