lørdag 11. mars 2017

Laurdagshandel

I dag skulle dei to yngste og eg til Ørsta for å klippe Minstemann og handle på kjøpesenteret. Det er veldig praktisk med drop-in-frisør på kjøpesenter, men i dag vart det lang ventetid og dermed ein ganske dyr frisørtime. Veslejenta g eg gjekk frå butikk til butikk og shoppa medan Minstemann venta, og etterpå fekk han seg ny jakke og nye skor. Deretter køyrde vi til andre butikkar og kjøpte ny tørketrommel, stålampe og golvteppe (dei to siste til Minstemann). Det vart mange utskeielsar på ein dag, men så er det ikkje så ofte vi er på shopping heller.

Planen var sjølvsagt å besøke besteforeldra når vi likevel var i bygda, men dei hadde gjeve melding om at forma ikkje var bra og at dei ikkje ønskte besøk. Seinare på dag vart pappa lagd inn på sjukehus att, så denne gongen fekk han berre nokre få dagar heime. Vi kryssar fingrar og håpar det beste også denne gongen.

Gutane har øvd i dag, og Minstemann fekk ein del arbeid med å ta ned og setje opp att trommesettet på det nye golvteppet. Vi har dessutan sett norsk finale i MGP og ete sesongens første Freia påskeegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar