lørdag 29. mai 2010

Nummer 3 er 10 år!

Dette blir ein spennande og travel dag med både ballettshow og MGP. Oreokaka er koma på kjøling til ei lita feiring av Veslejenta, som i dag er heile 10 år, og slett ikkje noka lita jente lenger.

Nummer 3 var ein roleg og mutt baby som ikkje tok sine første skritt før ho var 17 månader gamal. Ho var fødd med eit skeptisk blikk, og vi sa tidleg at ho kom til å bli politi eller lærar. Belærande var ho svært tidleg, som då ho i toårsalderen skjende på ei dansk jente som ho kort og godt kalla "Jente".

Ho vaks delvis opp i ein kufjøs på Folkestad, drakk mjølk derifrå og vart ei sunn og sterk jente. Ho var dessutan jamgammal med Ariel, den første bearded collien vår, så ho var mykje i hundekorga som lita.

Per i dag er ho flink på skulen, flink å spele kornett, flink å danse ballett og eit spirande fotballtalent. Ho tek seg godt av veslebroren, som ho for eit par år sidan lærte å lese. Innimellom kan "flinkisen" vere både sta, fornærma, rampete og tøysete, og ho er den eg ser mest av meg sjølv i av heile flokken.

Biletet er henta frå facebookprofilen hennar - i følgje status der er ho i dag 25 år....

1 kommentar: