søndag 8. mars 2020

Laurdagstur til Ørsta

Laurdag (7. mars) tok Veslejenta og eg oss ein tur til Ørsta, der vi mellom anna besøkte mormor/mor. Sidan vi hadde med Charlie, vart vi freista til å gå ein tur på det nye fonnvernet på Vallabøen - ein tur Mamma har skrive mykje om på sin blogg tidlegare, og som vi har hatt planar om å gå.

Turen var fin, den, og utsikta fantastisk. Som betringsforslag til Ørsta kommune vil eg foreslå bossbøtter ved benkane, eller ved startpunkta til turen. I Volda har ein ved nokre turvegar montert stativ med hundeposar og dessutan sett ut nokre søppeldunkar, og det gjer det litt kjekkare å vere hundeeigar. Å gå heile vegen heim med ein brukt pose i handa er ikkje noko særleg, og "problemet" er truleg større dess større hunden er.

Dei to damene på biletet er begge jubilantar i år. Den eine blir 80 og den andre 20. Nyleg vart to av nevøane mine 30 og 10 år, og snart ventar vi ein ny verdsborgar i storfamilien som òg blir jubilant når det er heilt tiår. Det er vemodig at tida går, men samtidig skjer det mykje hyggeleg òg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar