onsdag 25. desember 2019

24. desember: Julaftan 2019


Julaftan 2019 vart feira på tradisjonelt vis. Vi hadde sein frukost med mykje godt pålegg, varm sjokolade med marshmallows, kaffi og anna. Deretter gjorde alle seg klare til å gå i kyrkja, samtidig som nokre gjorde klar middagen. Ein liten fotoshoot vart det òg tid til før vi gjekk bort til kyrkja.

Gudstenesta var som vanleg hyggeleg og stemningsfull både i ord og musikk, og vi trefte mange kjende både før og etter kyrkjetid.

Vel heime heldt eg fram med middagskokinga, medan ungane øvde inn ein julesong, slik tradisjonen vår er. Etter kvart filma eg dei og la ut med tittelen "Medan potetene kokar", og så var det tid for årets beste middagsmåltid. Vi åt oss veldig mette, noko som gjorde at vi utsette resten av programmet litt, men etter kvart opna vi pakkar. Alle fekk mykje fint, nyttig og morosamt, og alle var nok mest spente på å sjå korleis gåvene dei hadde kjøt vart mottekne. Slik er det når huslyden berre inneheld halvvaksne og vaksne.

I bloggande stund sit avleggarane og spelar brettspel, medan Gamla slappar av i godstolen og nyt godlydane. Det går lite julegodteri og denslags, men ein av dei  spurte etter potetgull og dip, så det fekk dei sjølvsagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar