2 store egg
150 g smelta smør
3 dl sukker
4 ss kakao
3 ts vaniljesukker
1,5 dl hvetemel
Bland ingrediensane i miksar, steik i smurt form (22 cm) i 15 minutt, 225 grader
Glasur:
100 g kokesjokolade
2 ss kremfløyte
Kok opp fløyten og la sjokoladen løyse seg opp, tøm over varm/lunka kakebotn
Viss ein likar klissete, saftige sjokoladekaker, kan ein servere denne lunka. Den kan òg serverast kjøleskapskald dersom det vert altfor klissete.
Eg laga kaka direkte i smurt "bake it easy"-form. Litt av røra lak ut, elles var dette utruleg lettvint. |
Utan glasur er den veldig lik Gunda si raskaste sjokoladekake. Alltid like populær på skuleavslutningar og anna! Med glasur går den kanskje endå raskare unna!
SvarSlettJa, her går det med ei per måltid. Ein klatt is/krem eller liknande og nokre bær ville ha gjort kaka litt friskare.
Slettsupreme clothing
SvarSlettpandora charms
balenciaga
kobe byrant shoes
golden goose sneakers
golden goose outlet
yeezy boost 350
kobe shoes
kyrie 5
balenciaga