torsdag 19. februar 2009

Jealousy

Høgdepunktet på musikalen i går, i alle fall etter mitt syn, var då Camilla song denne

Ho har ei fantastisk stemme, og bruker den på ein profesjonell, men samtidig kjenslevar måte.

8 kommentarer:

 1. Er det den Kamilla som eg "kjenner"? Nydelig song i alle fall.Og eg tvilat ikkje på at ho er god; har halde på i mange år alt...Denne songen har eg ikkje støytt på før. Som du kanskje veit, spelar eg Queen på YouTube kvar dag!Aldri ein dag utan Bohemian Rhapsody - minst ein gong.Apropos, så har eg snart bursdag!

  SvarSlett
 2. Ja, det var Camilla F (ikkje så hemmeleg namn - kjem sikkert i avisa!)

  SvarSlett
 3. Fin låt. Omtale i Sunnmørsposten i dag.

  SvarSlett
 4. Såg bilda på nettet:smp.no, men der var ikkje namn.Kan ikkje seie eg er sikker på kven som er Kamilla.Det er no heller ikkje så viktig.

  SvarSlett
 5. Ho var ikkje på nokon av bileta. Fine bilete, forresten - trur det er ein mediaelev som har spesialisert seg på scenebilete (den same som tok bilete av Ing-power). Venninna kom forresten vidare med Auschwitz-songen sin, slik eg hadde spådd. Eller gjetta.

  SvarSlett
 6. Det var kjekt at veninna kom vidare, men synd at det ikkje var den songen I. dansa til. Men hadde vel ikkje vore så lett? Har høyrt på den Queensongen. Den er fin, men det er ikkje lett å lukkast med det som store artistar har gjort før.Las at Freddie M.sjølv hadde laga koret til den songen, dvs. alle 100 stemmene.

  SvarSlett
 7. Nydelig song, eg reknar med at det var flott i musical også:)

  SvarSlett