tirsdag 10. februar 2009

Ny Grandiosa!

Nokre av elevane på MK har testa ut den nye Grandiosaen utan paprika. For ti kroner meir slepp ein altså å pirke vekk den einaste grønsaka i grandismiddagen (viss ein ikkje reknar ketchupen som "tomat"). Men kva så med kundar som ikkje likar ost, saus eller botn, spør elevane, som no lanserer ein ny variant: Grandiosa pizza luft, utan noko som helst. Den er utan botn eller fyll, men i tillegg også så og seie utan kaloriar. Prisen er eg usikker på, men den er sikkert verd dei ekstra kronene.

Elevane har forresten eigen blogg

6 kommentarer:

 1. Grandiosaen er no trist nok frå før om ein ikkje skal ta vekk paprikaen også. Dette er rein reklame i staden for såkalla stemming som har vore andre år!

  SvarSlett
 2. Dei som ikkje likar noko som helst, kan kjøpe(eller lage) seg ein botn og komponere fyllet sjølv.Grandisen er meir enn kjedelig nok for meg!!!
  Men ideen til Luftpizzaen var artig!

  SvarSlett
 3. Det er godt komikarstoff, ja!
  Og det minner meg om dei første elevane mine som berre ville ha ingrediensane dei likte i lasagnen dei laga.
  Men tidene har forandra seg. W og eg snakka om det seinast i går. Vi har ikkje høyrt ei klage på løk i år. Elevane et meir og meir.
  Dei som har starta den såkalte kampanjen mot paprika, burde få "royalties". Dei sel heilt sikkert meir av alle sortar.

  SvarSlett
 4. *tommel opp* for reklame ;-)

  Ser ut som vi he fått ein ny radiolyttar? :) Btw, så finn du klipp av div innslag på bloggen vår

  SvarSlett
 5. Klart eg reklamerer for Radiohauda "mine"!!! Men eg kjem no til ¨å lytte berre til det som ligg på nett, for de sender i beste barne-TV-tid...

  SvarSlett
 6. Eg er ein av dei som ønska meg Grandiosa utan paprika, men det er mange år sidan, då ein av gutane ikkje åt anna enn Grandiosa utan paprika. No er han vaksen og et litt av kvart, konf. Solveig sine erfaringar. Eg heldt på å kjøpe ein G på Rema ein dag, men så såg eg prisen - og trekte meg. Det er visst nok eit prøveprosjekt, så kanskje det ikkje varer så lenge?
  Eidabesta

  SvarSlett