torsdag 28. april 2011

Working nine to four

Sidan eg berre hadde ein undervisningstime i dag, grunna bytting av timar, tenkte eg at eg skulle ha rikeleg med tid til både det eine og det andre. I morgon skal to av klassene mine ha norsktentamen, og oppgåvene skulle skrivast ut og ordnast i fine bunkar med vedlegg og nok informasjon. I tillegg skulle eg skrive ut og ordne oppgåver til eventuell munnleg eksamen i norsk og engelsk. Dei oppgåvene skreiv eg palmehelga, men no skulle dei ordnast, pyntast på og leggast i konvoluttar. Midt i det heile oppdaga eg at eg hadde skrive overskriftene "Munleg eksamen i norsk 2011" og "Munnleg eksamen i internasjonal engelsk 2010", så stressnivået var (som vanleg) høgt. Midt på dag hadde vi, paradoksalt nok, møte om bedriftshelsetenestetilbodet vårt. Hadde han målt blodtrykk og kjent etter på nakkemuskulaturen, så hadde eg sikkert fått ein diagnose.

Litt før 16.00 var eg faktisk ferdig med alle dei tinga eg skulle utrette, så eg stakk og handla, gjekk på biblioteket og henta ei ballerina som skulle vidare på fotballtrening.

I og med at eg hadde gått lang tur i går og stressa rundt i dag, var målet om 10 000 skritt nådd med god margin. Eg tenkte derfor eg skulle droppe å gå tur i kveld og heller gjere litt ekstra husarbeid. 

Viss det er jobb å vere på jobb og høyre på ei kopimaskin som kopierer, må det vere husarbeid å vere i huset og høyre på oppvaskmaskina og vaskemaskina. Då kan ein dessutan gå tur samtidig.

1 kommentar:

  1. I dag har eg endelig fått sjansen til å ligge på altanen og høyre lydbok.Synest du også bør få deg ein daybed...trur du treng det.

    SvarSlett