torsdag 25. november 2010

Farfar 70 år!

Feiringa av Minstemann var òg ei minifeiring av Farfar, som i dag vart 70 år.

I gave frå ungane og meg fekk Farfar eit bilete som vi tok i haustferien. Vi har ikkje lagt det ut på bloggen før, for det skulle vere ei overrasking. Eldstejenta har hjelpt meg med redigeringa, oppsettet og påkledninga. Innramminga fekk eg profesjonell hjelp med, og eg syntest det vart fint med svart passepartout og ramme i svart og "gull". De får ta dykk ein tur på besøk viss de vil sjå korleis det vart.


Sidan Barnefaren er einebarn, blir det eit avgrensa tal barnebarn for Farfar og Farmor. Dei har mange bilete av gullungane frå før, men det kan no vere kjekt med eit rykande ferskt eit. Eg er ikkje på nokon måte nokon fotograf, men det er relativt usannsynleg at vi karar oss av garde med heile gjengen til ein profesjonell fotograf med det første, og då var dette eit greitt alternativ.


På facebook såg eg at Farfar fekk gratulasjonar og lukkeønskingar for dei neste 70 åra. Det var kanskje å vere vel optimistisk. Eg håper i alle fall han får mange gode år framover, og at helsa held såpass han får vere aktiv slik han trivst best med å vere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar