mandag 20. juli 2020

Søndagstur til Hoven

Siste dag med alle samla denne sommaren måtte markerast på skikkeleg vis. Vi tok derfor turen til Loen, der vi tok skyliften opp til toppen av Hoven. Det var berre Eldstejenta, Veslejenta og eg som hadde vore der før, og det var nesten tre år sidan. Det var lov å ta med hund opp mot eit lite ekstrabeløp, så Charlie fekk seg litt av ei oppleving han òg.


Turfølgjet mitt

Familiebilete

Frå toppen av Hoven er det mogleg å gå fleire ulike ruter, og vi valde å gå skogsvegen ned att til Oppheim. Det er ein tur på om lag 6 km, og så var det 5 km å gå vidare attende til der bilane stod parkerte. Vi hadde flott utsikt det meste av turen, og vêret var stort sett skya med opphaldsvêr, så det var fint turvêr, eigentleg.

Etter turen køyrde vi til Stryn, der vi åt pizza på ein pizzeria. Pizza er veldig grei mat når ein er mange som skal ete og nokre er vegetarianarar, og vi var nesten daude av svolt på det tidspunktet.

Vel heime att reiste Storegut og Veslejenta til faren, etter fire ferieveker hos meg. Minstemann vart att ei natt til, men det vart vi "damene" som vart sitjande i stova og sjå Eurovionfilmen, som var veldig koseleg og morosam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar