torsdag 23. februar 2012

Vinterferie dag 4: flytting og montering

I dag skulle Storegut på bandøving, så vi var tidleg oppe og på hjul med dagens flyttelass. I Nyehuset styrte småungane seg mykje sjølve med uteleik og dvd-ane sine, medan Gamla monterte to kvite vegghyller og ei golvhylle i eik (eg har tenkt å kjøpe fleire av den sorten, men starta med ei for å sjå korleis den passa inn). Då Barnefaren var ferdig på jobb, kom han innom saman med Storegut og hjalp meg med å få montert den svarte kommoden som skal stå på rommet til Minstemann.



8 timars arbeidsdag i huset kjennest på kroppen, men etter middag må eg sette meg føre med skulearbeid. Dette er den mest slitsame ferien eg nokon gong har hatt, men det er frykteleg kjekt òg. Ein slik fantastisk augeblink i dag var då eg flytta inn kaffimaskina og brygga meg ein kopp kaffi som eg kunne nyte i ny godstol, med oversyn over kjøken og stove. Dette skal bli bra.

4 kommentarer:

  1. hei! Jeg lurer på om kurvene til hattehyllen fra jysk fulgte med? Er usikker på om jeg skal kjøpe den, hadde vært i stor hjelp om du kunne svart på dette! :-) mvh Sigrid

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, dei følgde med. Serien heiter Maui, trur eg. Enkel å montere!

      Slett
  2. Takk skal du ha! :-)

    SvarSlett