mandag 11. august 2008

Kilskrossen

Med 5 barn i alderen 8 - 15 er det freistande å finne på noko, og ikkje berre la dagen sige av garde. Veret har vore tvilsamt, så vi gjekk ein tur inn til Kilskrossen før dei fire eldste bada ved Olavskjelda. Resten av dagen har borna disponert sjølve, med trampoline, play station, data og film.

5 kommentarer:

 1. Eg er sikker på at dei har kosa seg. Dei må no ikkje verte overorganiserte heller. Fint turver- her i alle fall. Du har vel lese dei diverse mailane eg har sendt. S og Ø kosar seg vel i Roma no med ca 30 varmegrader.

  SvarSlett
 2. PS. Er det nye-kameraet du har brukt?

  SvarSlett
 3. Nyekameraet, ja. Har ikkje fått heilt dreisen på det enno, men det er heldigvis gratis å ta massevis av bilete no for tida.

  SvarSlett
 4. Det bildet ved Kilskrossen var spesielt fint.Ein får ofte dei finaste bilda i halvskya/overskya ver.Bildet av Amanda og hunden var sjølvsagt også fint, men A. var litt for kvit i fjeset.Går ut frå at der er automatisk lysmålar på apparatet?

  SvarSlett
 5. Ein kan vel stille litt lysstyrke o.l. etterpå. Det har eg ikkje hatt tid til å sette meg inn i enno. Blitz ute blir ofte litt "bleikt".

  SvarSlett