tirsdag 5. august 2008

Minstens favoritt


Biletet viser ein Cesky terrier. I helga prata vi ein del med nokon som hadde ein slik hund som heitte Kåre, og minstemann i huset her forelska seg hovudstups i den sjarmerande bråkebøtta. Han klappa og klemte på hunden, snakka med den og hadde verkeleg sansen. Til slutt spør han meg: "trur du han Kåre he en lillebror?" Eigaren vart så sjarmert at han måtte kjøpe ein nokså dyr presang til guten. Når vi no i ettertid seier at vi saknar Bau, som er i Bergen, seier minstemann at han saknar Kåre. Det er noko med terrierane som tiltalar meg; dei er så små, tøffe og bråkete. Ikkje heilt ulikt....?

3 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at Minsten vart betatt av Kåre. Sjølv om desse hundane er små er dei ingen pyser.West Highland white terrier (?) er min terry-favoritt.Men det blir ingen hund her i huset!

  SvarSlett
 2. Nice post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Extremely helpful info particularly the last part :) I care for such information a lot. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.

  Feel free to surf to my web site bypass pruners

  SvarSlett
 3. This article is in fact a nice one it helps
  new web viewers, who are wishing for blogging.

  Also visit my blog post: mazda rx 8 price

  SvarSlett