onsdag 8. april 2009

Fornying av Gamla




Bileta syner Gamla før og etter Voldaturen i dag, og dei mest skarpsynte ser kanskje at turen inkluderte ein sårt tiltrengd tur til frisøren.

Legg merke til dei tidlegare omblogga skorne...

4 kommentarer:

  1. Har ei kjensle av ar Gamla blir stadig yngre i klesvegen! Førtiårskrise, eller? Eg berre tullar. Jakka var kjemperøff!
    Men eg advarer deg:Mor og dotter i like klede er berre patetisk, så den fella må du ikkje gå i. HM! Hugsar ein sølv bluse som du og eg hadde på deling......

    SvarSlett
  2. Det var no liksom frisyren som var ny, då! Jakka vart kjøpt i London - viss den er ungdommeleg, seier det mest om shoppingassistenten min. Sjekk skorne, forresten. Og sølvblusen finn du på eitt av mimrebileta i eit tidlegare innlegg.

    SvarSlett
  3. Såg ikkje endringa i frisyren før eg forstørra bilda.Eg synest no du er fin på håret støtt, eg.

    SvarSlett
  4. Takk for den, Besta! Kom plutseleg på at du og eg kjøpte like treningsbukser her for noko sida. Ei 70-årskrise i emning? Den tida eg var tynnare enn no, kjøpte eg bukser i barnestørrelse (14 år) - DET må no slå alle rekordar i å kle seg ungdommeleg! No bruker eg Felleskjøp-varmedress i størrelse 14 år, men det er ikkje så imponerande. Dei dressane er vel berekna på store odelsgutar.

    SvarSlett